Het witte huisje (attest/licence) - op 1 km (AIRCO)

Locatie

Dennenlaan 12
2290 Vorselaar

De afstand tot campus Vorselaar bedraagt hemelsbreed ca. 0.99 km
Map Streetview

Algemene info

Particuliere verhuurder
Kotbaas woont in
Standaard looptijd 10 maanden
Modelcontract Thomas More
EPC: 0 kWh/m²

info
Gemeenschappelijke voorzieningen
Fietsenberging
Autoparking
Lift
Internet
Woonkamer
Geen buitenruimte

UTBATINGSVERGUNNING EN CONFORMITEITSATTEST BEHAALD (VORSELAAR)

GEEN DOMICILIE PLAATSING. Door de nieuwe wet moet de huurder verbonden zijn aan een inschrijving van een school. Het huurcontract is van Thomas More: http://opkot.thomasmore.be/

http://www.vorselaar.be/student

De eigenares (1972) woont met haar hondje en zoontje (2010) op de benedenverdieping.

ALGEMEEN: Het pand is van de jaren '50. Vrijstaand pand met hof achteraan. Niet voor de huurders. Verbouwd 2002. Nieuwe electriciteit 2002 (verbouwing). Herkeurd augustus 2017. Het dak is geïssoleerd (12 cm) augustus 2017. Dubbel glas. Verwarming op aardgas (condensatie ketel 2019). Gas is gekeurd juli 2017. Contract 2 jaarlijkse onderhoud van ketel. CV met thermostatische kranen. Thermostaat staat beneden (week schema's). Stenen vloer en geölied parket op de 1ste verdieping, vasttapijt op de 2de verdieping.

De studentenkamers zijn bemeubeld.
Sleutel van voordeur, fietsenhok en kamer.

Op het gelijkvloers is er het gesloten fietsenhok waar ook de afval containders staan. Op de 1ste verdieping zijn er 2 studentenkamers, de gezamenlijke keuken met sorteerbakken en de gezamenlijke badkamer. Op de 2de verdieping is er 1 studentenkamer met keukenblok (geen kookgelegenheid).

Regelmatig komt poetsvrouw de gezamenlijke gedeelten en de studentenkamers poetsen. Opruimen, de afwas (geen afwasmachine) doen en afval sorteren is voor de studenten zelf.

Registratie van de ondertekende huurcontracten gebeurd online.

Belastingaangifte door de eigenares.

Geen mogelijkheid om je kledij te wassen, kan wel in een wasserette in Vorselaar.
Geen mogelijkheid tot het houden van feestjes. Alcoholische dranken, cigaretten en drugs zijn voorboden als het gebruik ervan.

BEREIKBAARHEID: 1 km Vogelvlucht van de school. 1,3 km van de school. 16 min te voet. 5 min met de fiets. Bushalte op 500 m. Auto kan je parkeren op parkingstrook van de straat.

BRANDVEILIGHEID: Er hangen branddekens, rookmelders en brandblussers. Verplicht om verblijfplaats op te geven bij brandverzekering ouders (kostenloos).

GEZAMENLIJK*: keuken (24 m²: ijskast, diepvriezer, micro, dampkap, 3 kookbekken, voorraadkasten, tafel, stoelen, droogrek, kast met poetsgerei, eetgerei, sorteerbakken, repeater), badkamer/wc (6,7 m²: hoekbad met douchegordijn (alleen douchen vanwegen beperking waterverbruik), douche in hoekbad, wc, wc borstel, wc papier staander, lavabo, spiegel, kastje, 1 rekje, 2 vuilnisemmertjes), inkom (2 m²: schoenenrek), fietsenhok (12,5 m²: afvalcontainers, vuilnisbakken, overdekt, op slot), overloop (7 m²: kast, mat, kleerhanger, paraplubak, spiegel, en brandladder). (Af en toe maakt de verhuurster ook gebruik van de gez. ruimtes. De verhuurster houdt een oogje mee in het zeil (gezamelijk en kamers) vanwege, brandveiligheid, hygiëne en onderhoud.)

Bijkomende kosten

Voorschot energie/water: € 0/maand
Voorschot telecommunicatie: € 0/maand
Belasting tweede verblijf: € 0/jaar

Centen voor Studenten

info
Contact

Els Verellen

Dennenlaan 12
2290 Vorselaar


0499368039

0499 36 80 39

elsverellen72@gmail.comIk ben eigenares (1972) van het pand en woon samen met mijn zoontje (2010) en hondje en 2 katten op de gelijkvloers.

Info
kamer: De grenen kamer (wit - 16,85 m²) (vrij)
image

image € 300

Automatische berekening kosten inclusief

kamer
De grenen kamer (wit - 16,85 m²)

16.85 m2

Info
kamer: De hippe kamer (wit - 16,65 m²) (vrij)
image

image € 300

Automatische berekening kosten inclusief

kamer
De hippe kamer (wit - 16,65 m²)

16.65 m2

Info
kamer: Place to be (wit- 22 m²) (vrij)
image

image € 310

Automatische berekening kosten inclusief

kamer
Place to be (wit- 22 m²)

22 m2


}