kamer: Kamer 1.5

kamer: Kamer 1.5

Algemene info

€ 340 / maand

Waarborg: € 540
Oppervlakte: 15.4 m2
1e etage

Deze kamer is momenteel niet beschikbaar

Onderverhuur
Niet toegelaten. Enkel mits overleg met de eigenaar.
Voorzieningen

Vasttapijt
TV aansluiting op de kamer
Keuken: gemeenschappelijk
Microgolf: gemeenschappelijk
Koelkast: gemeenschappelijk
Douche/bad: individueel

Toilet: individueel
Bemeubeld
Geen matras
Rolstoel toegankelijk
Balkon


Studentenkamers vlakbij Campus De Nayer te Sint-Katelijne-Waver


Deze studentenkamer bevindt zich op wandelafstand van Campus De Nayer van de Thomas More Hogeschool en het station in Sint-Katelijne-Waver.
In dit modern studentenhuis vind je 11 mooie kamers, die variëren tussen 15 en 20m² oppervlakte.  Elk verblijf heeft een eigen badkamer met een douche, lavabo en toilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime gemeenschappelijke keuken met aansluitend een terras. Aan het gebouw bevindt zich een handige parking en fietsenstalling.
De huurprijs omvat ook het meubilair (oa. een bureau, commode en badkamermeubel). Enkel de matras voor het éénpersoonsbed en een bureaustoel dienen door de studenten zelf voorzien te worden.
Het betreft een contact van 12 maanden met een waarborg van 2 maanden huur. Maandelijkse kosten voor het verbruik van water, gas, elektriciteit en het poetsen van de gemeenschappelijke delen van de studentenwoning zijn inbegrepen in de prijs.
Let wel: deze studentenkamers kunnen enkel door studenten gehuurd worden! (Students only!)
Interesse in één van deze mooie studentenkamer(s)? Contacteer ons dan op 015/20.20.82 of info@demakelaardij.be voor meer info!