studio: 202

studio: 202

Algemene info

€ 630 / maand

Waarborg: € 980
Oppervlakte: 21.4 m2
2e etage

Deze kamer is momenteel niet beschikbaar

Voorzieningen

Vasttapijt
Geen TV
Keuken: individueel
Microgolf: individueel
Koelkast: individueel
Douche/bad: individueel

Toilet: individueel
Bemeubeld
Matras aanwezig
Rolstoel toegankelijk
Balkon


ALGEMENE INFO 

Het vroegere Hotel Egmont werd een paar jaar geleden gerenoveerd tot een comfortabele studentenresidentie waarin authentieke accenten en moderne elementen perfect samengaan. Residentie Egmont is dus een plek met karakter. Op de gelijkvloerse verdieping werden 2 studio’s ingericht voor mensen met een beperking. Bij de renovatie hielden we rekening met strenge veiligheidsnormen. Zo is het gebouw voorzien van een brandalarmsysteem en rookdetectie.

Het gebouw telt 5 verdiepingen en 30 studio’s. Een lift maakt je het leven makkelijk. En wifi is overal.
Geniet van ruimte, comfort en privacy in je eigen studio. Of heb je zin in een spelletje pingpong of een babbel? Ontmoet dan je medebewoners in de gezellige ontspanningsruimte. Je fiets staat veilig in de fietsenstalling en in de kelder kan je je afval kwijt in de containers voor huishoudelijk afval. Alle studio’s zijn voorzien van dubbele beglazing, brandwerende gordijnen en centrale verwarming.

LIGGING

Ben je op zoek naar een studio in Mechelen die rustig gelegen is? Studentenresidentie Egmont bevindt zich in een kalme buurt en toch ben je dicht bij alles wat je als student nodig hebt. Zo bereik je Thomas More hogeschool, het stadscentrum en het station in minder dan 10 minuten wandelen. Een park en parking vind je vlakbij. Het Mechelse leven ligt voor je open.

INDELING

Elke studio beschikt over een individuele badkamer met ligbad en doucheraam of met douchecabine. Je kookt je eigen potje in de kitchenette met dubbele kookplaat, dampkap, microgolfoven en koelkast. In elke studio zijn bed met matras, bureau en ergonomische bureaustoel aanwezig. Verder kan je de studio zelf aankleden naar je eigen smaak. En hoe fijn: bij een aantal studio’s geniet je van een eigen terrasje. Voor een vlotte communicatie met wie beneden aan de voordeur staat, kan je de parlofoon gebruiken.

VASTE KOSTEN inbegrepen in de prijs!

onbeperkt internet 
Alle verbruik van water, elektriciteit en verwarming
Containerdienst voor afval
conciërge