kamer: Kot KOmeT K5

kamer: Kot KOmeT K5

Algemene info

€ 452 / maand

Waarborg: € 904
Oppervlakte: 13 m2
2e etage

Deze kamer is momenteel niet beschikbaar

Voorzieningen

Vasttapijt
Gemeenschappelijke TV aanwezig
Keuken: gemeenschappelijk
Microgolf: gemeenschappelijk
Koelkast: gemeenschappelijk
Douche/bad: gemeenschappelijk

Toilet: gemeenschappelijk
Bemeubeld
Geen matras
Rolstoel toegankelijk
Balkon


Een nieuwe residentie in Mechelen op loopafstand van het centrum en de Thomas More Campus.

Prijs is all in inclusief water, electriciteit en internet.

Totaal van 10 units, 7 kamers en 3 studio’s.

Kot KOmeT in Mechelen heeft een cosy gemeenschappelijke ruimte met een salon, een ruime, volledig uitgeruste keuken, een ontspanningsruimte en achteraan een gezellige tuin. De gezamenlijke ruimte is volledig afgescheiden van de kamers en studio’s. Een beveiligde fietsenstalling bevindt zich binnen in de garage.

Op de gelijkvloerse verdiepen bevindt zich de inkomhal, een fietsenstalling, een trappenhal, een toilet en 2 douches, een gemeenschappelijke ruimte, een keuken, een studentenkamer en een studio. Er is ook een computerruimte en een bijkomende ontspanningsruimte op de benedenverdieping. Buiten is er een tuin met een gezellig terras. Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens 3 studentenkamers en een extra toilet. Op de bovenste verdieping zijn er 2 studentenstudio’s met een prachtige mezzanine. Het gebouw zal voldoen aan het Topkot label van de stad Mechelen dat staat voor kwalitatieve en veilige studentenkamers.

Gelegen in Mechelen, een aantrekkelijke, bruisende studentenstad, bomvol leuke adresjes. Uitstekende, centrale ligging en veel sportmogelijkheden. Ook de hippe terrasjes en trendy winkels zorgen voor de nodige ontspanning. De studentenkamers liggen in het centrum van Mechelen op wandelafstand van de Thomas More en Artesis campus.