kamer: Kamer 1

kamer: Kamer 1

Algemene info

€ 465 / maand

Waarborg: € 930
Oppervlakte: 17 m2
0e etage

Deze kamer is momenteel niet beschikbaar

Voorzieningen

Vasttapijt
TV aansluiting op de kamer
Keuken: gemeenschappelijk
Microgolf: gemeenschappelijk
Koelkast: gemeenschappelijk
Douche/bad: individueel

Toilet: gemeenschappelijk
Bemeubeld
Matras aanwezig
Rolstoel toegankelijk
Balkon


Studentenkamer : 17m² , op elke kamer douche en badkamermeubel, hangtoilet op de gang, gemeenschappelijke keuken op glvl en terras achteraan.

Prijs= inclusief alle kosten (gas verwarming, koud en warmwater, elektriciteit, wifi –internet, brandverzekering voor huurder, vuilzakken, wekelijks onderhoud gemeenschappelijke delen.

Op gelijkvloers: inkomhal, 2 aparte hangtoiletten, 2 studentenkamers, 1 studio, aparte berging voor vuilbakken, aparte fietsenberging, aparte technische ruimte, buitenterras achteraan en gemeenschappelijke keuken.

Gebouw is volledig en hoogwaardig gerenoveerd, met isolatie in muren en daken, nieuwe ramen (super geïsoleerd k<1), ventilatiesysteem D in het ganse gebouw, nieuwe centrale verwarming met condensatieketel en radiatoren, volledig nieuwe sanitaire installatie, volledig ingerichte keuken,  regenwater recuperatie voor de toiletten met automatisch overschakelende pomp, branddeuren, automatische branddetectie in het ganse gebouw met rookmelders en sirene, camerabewaking buiten aan de deur en binnen in de inkomhal.